CASCO biztosítás akár (21% - 35%) + 15% kedvezménnyel

Havi akár 4200 Ft Ft-ért teljes körű védelmet kaphat autójához. Az alap és választható kiegészítő biztosítások listája itt olvasható.

Időpontfoglalás : Facebook | +36 20 214 9098

Magyarországon pénzértékben kifejezve közel háromszor több kárt okoznak az autósok saját autójukban, mint másokéban. A saját autóban a vezetés, parkolás közben okozott kárérték nagyságát csökkentő sorrendben a korosodó járműállományban a műszaki hiba, elöregedés, kopás, anyagfáradás miatt bekövetkező és drágán javítható károk, a szándékos rongálás, az elemi károk, végül a lopáskár követi. Egy 4-6 éves, középkategóriás autóban egy egyszerűbb, műszaki hiba miatti javítás is hosszú időre bedöntheti a családi kasszát. A műszaki hiba kijavítása nélkül pedig valóban veszélyes üzem lesz az autózás.

Védje meg autóját saját elképzelése és igénye szerint! CASCO biztosítását úgy állíthatja össze, hogy csak azért fizet, amire szüksége van. A 15 féle alap- és kiegészítő CASCO biztosítás közül pár népszerűt kiemeltünk Önnek.
  • Ha a kertben, zöldövezetben az utcán, a nyaraló előtt hagyja autóját, akkor megtérítjük az autója motorterében a rágcsálók által okozott károk helyreállítási, alkatrészpótlási költségeit 100.000 Ft-ig.
  • Ha a drága gyermekülés lopás-, törés-, elemi- vagy tűzkár esetén a gépjárművel együtt megsérül, a kárt megtérítjük 150.000 Ft-ig.
  • Ha kirándulni a kutyussal vagy a cicával jár, akkor a gépjármű törés-, elemi- vagy tűzkárával összefüggésben a szállított kisállatot ért sérülés kezelési költségeit 50.000 Ft-ig térítjük.
  • A gépjármű vezetője és a gépjárműben utazók balesete esetén a felmerült károkat megtérítjük a Szabályzatban részletezettek (2.6. pont, KIEGÉSZÍTŐ BALESETBIZTOSÍTÁS) szerint.

Előnyök, Önnek

  • 15 féle értéknövelő kiegészítővel még értékesebbé teheti CASCO biztosítását.
  • A CASCO biztosítása árából elérhető legmagasabb engedmény 35% + 15% akkor, ha Bonus/Malus besorolása B10 és 15 évnél fiatalabb gyermeket nevel.
Kötelező felelőségbiztosítás akár 50% kedvezménnyel
CASCO biztosítás árából 15% kedvezményt kaphat

Ha családjában egy 15 év alatti saját gyermeket nevel, akkor a CASCO biztosításából 15% kedvezményt kaphat

Kötelező felelőségbiztosítás online kötéssel
CASCO biztosítás árából 35% kedvezményt kaphat

Ha Bonus/Malus kategórában B05-nél tart, CASCO biztosítása árából 21% kedvezményt kaphat. B06-nál 24%, B07-nél 27%, B08-nál 30%, B09-nél 32%, míg B10-nél 35% a kedvezmény mértéke

Kötelező felelőségbiztosítás gyors kárrendezéssel
Egyéni igények alapján testre szabható CASCO biztosítás

Alap és Kiegészítő CASCO biztosítások

Ha évek óta jól vezet, 21%-35%-kal olcsóbban köthet CASCO-t!

Ha a kötelező biztosítása a Bónus/Malus rendszer szerint B10-es besorolású, a CASCO biztosítását 35%-kal olcsóbban kötheti meg nálunk. B09 fokozatban 32%, B08-as fokozatban 30%, B07-nél 27%, B06-nál 24% és B05-nél 21%-kal kedvezőbb árú lehet CASCO biztosítása.

Akár a visszahívást választja, akár adatlapot tölt ki, biztosításához máshol és máshogy nem kapható kedvezményeket kaphat!

Ügyfeleim visszaküldött véleményei, megjegyzései

A személyes adatok a vonatkozó jogi szabályozás miatt nem láthatók.

A kötelező felét megspóroltam és abból megvettem az éves autópályamatricát.

H. Zoltán ügyfél, vállalkozó

Előrehozott kockázatviselésről eddig még nem is hallottam. Itt olyan kárt is kifizettek, amit a régi lakásbiztosításom nem is tartalmazott. Le a kalappal!

Sz. Béla ügyfél, nyugdíjas

Két gyereket nevelek egyedül, minden forint számít. Örülök, hogy meg tudtam kötni egy 40%-kal olcsóbb lakásbiztosítást és tényleg csak az van benne, amire szükségem van!

F. Gabriella ügyfél, tanár

Épp lejárt a lakásbiztosításunk, amikor a Facebookon megláttam a hirdetést. Összevetve a régivel, jóval többet biztosít és csak nagyon kevéssel magasabb a negyedéves díja. Én jól jártam és jó szívvel ajánlom mindenkinek az oldalt!

F. Levente ügyfél, alkalmazott

Hihetetlen az, hogy csak itt nincs felső határa a betöréses lopás kártérítésnek. Amikor megnéztem a régi biztosításom és láttam, hogy csak egymillióig fizették volna az ellopott ingóságaimra a kárt, egyből átszerződtem. Azt javaslom, mindenki nézzen körül a házában! Tényleg csak 1 milliónyi érték van mindenkinél???

V.Sz. György ügyfél, vállalkozó

Az volt a legfontosabb mondat az egész folyamatban, hogy a mindenkori újjáépítési és újrabeszerzési értéken leszek biztosítva. Ezt egyből átláttam és megértettem, hogy ez mekkora biztonságot jelent! Örülök, hogy rátaláltam az oldalra!

dr. F. Béláné ügyfél, orvos

Van jó pár olyan része a biztosításomnak, amit csak az itt lehetett megvenni kiegészítő tételként. Legjobban a 2 nagyértékű kerékpárunk és a lakókocsink külön biztosításának örülök, de a többinek is. Profi ez a képernyőn szerződős lehetőség. Mindent otthonról el lehetett intézni.

Személyre szóló lakás- és gépjárműbiztosítások. Összehasonlító- vagy alkuszi oldalakon nem találhatók meg egyes, itt felsorolt akár 25-60%-os kedvezmények.

Ha Önnek fontos otthona és vagyontárgyai biztonsága és pótlása és/vagy újjáépítése, akkor 35-50 perc alatt alatt, egy videós, képernyőmegosztásos szakmai konzultáció, vagy egy személyes megbeszélés során elmondhatja terveit, elképzeléseit és megmutatom az Önhöz illő megoldási javaslatomat!

kulcsszavak: kötelező biztosítás, kötelező biztosítás ár, kötelező biztosítás ára, legjobb kötelező biztosítás ár, legjobb kötelező biztosítás 2021, kötelező biztosítás 2021, kötelező biztosítás kalkulátor, kötelező kalkulátor, kötelező biztosítások, kötelező biztosítas, online kötelező biztosítás, online kötelező biztosításkötés, casco biztosítás, casco biztosítás ár, casco biztosítás ára, legjobb casco biztosítás ár, legjobb casco biztosítás 2021, casco biztosítás 2021, casco biztosítás kalkulátor, casco kalkulátor, casco biztosítások, casco biztosítas